Ledelse

Thomas Bækø

Driftssjef
Thomas begynte i Sydvaranger i januar 2009 da Selskapet gikk over fra oppbyggings- til driftsfase. Han er født og oppvokst i Kirkenesområdet. Fra 2011 til 2013 var han produksjonssjef ved et stort jernmalmprosjekt i Vest-Afrika. Der hadde han ansvaret for klargjøring, igangsetting, vedlikehold og drift. Fra 2014 og fram til november 2015 var han prosess-sjef hos Sydvaranger. Han ble igjen en del av prosjektet i 2016, først som prosjektleder og senere som driftssjef.

Eirin Hansen

HMSK sjef
Eirin er Sydvarangers HSEQ Manager, men startet reisen i Sydvaranger allerede i 2020 som Senior Miljøingeniør. Hun er også født og oppvokst i Sør-Varanger, og har en bachelorgrad som bioingeniør fra Nord Universitet, i tillegg til en teknisk ingeniørgrad i næringsmiddelteknikk. Eirin har tidligere jobbet som kvalitetskoordinator og kvalitetsveileder innen lakseoppdrett og slakteindustrien. Hun har bred erfaring innen beste praksis standardsertifiseringer og intern- og leverandørrevisjoner som har et betydelig fokus på HMS og bærekraft, i tillegg til utvikling og HMS-styringssystemer og overvåking av etterlevelse av myndighetskrav.

Marius Aaen Svendsen

Vedlikeholdssjef
Marius er Sydvarangers Vedlikeholdssjef, og har vært ansatt siden 2016. Han har en bachelor i maskiningeniør med spesialisering innen vedlikehold- og driftsteknikk fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han ble opprinnelig en del av Sydvarangerprosjektet i 2013, hvor han var avdelingsleder for vedlikeholdsplanlegging fram til 2015. Deretter gikk veien videre til Sibelco, hvor han i perioden 2015 - 2016 hadde stilling som Teknisk sjef ved Åheim samtidig som han var roll-out champion for Lean vedlikehold i Norge.

Anita Kurthi

HR & Administrasjonssjef
Anita er Sydvarangers Personalsjef, en stilling hun har hatt siden august 2019. Hun er født og oppvokst i Sør-Varanger. Anita har en master i administrasjon og ledelse fra UIT, Norges arktiske universitet, og har over 20 års erfaring som personalleder på ulike nivåer. Hun har erfaring som prosjektleder både for utviklings- og driftsprosjekter, og har i tillegg ledet en rekke implementeringsprosesser.

Jan Erik Nilssen

Innkjøpssjef
Jan Erik - opprinnelig fra Telemark, men nå bosatt i gruvebyen Bjørnevatn – har vært Sydvarangers Innkjøpssjef siden juni 2019. Han har vært en del av Sydvarangerprosjektet siden sommeren 2009, hvor han i perioden 2009 – 2016 bl.a. jobbet som produksjonskoordinator for oppredningsverket, avdelingsleder for mekanisk vedlikehold og som mekaniker under testproduksjon. I perioden 2017 – 2019 jobbet Jan Erik med kartlegging av deler og salg av utgåtte deler fra et eldre varelager, før han ble involvert i etableringen og oppbyggingen av Selskapets innkjøpsavdeling. Tidligere arbeidserfaring inkluderer å være selvstendig næringsdrivende innen restaurantbransjen, han har vært teamleder for Becromal SpA og prosesstekniker for EKA-Nobel og Union Bruk.
HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2022. All rights reserved.