October 11, 2019

Sydvarangers personalavdeling

Les mer
October 9, 2019

NHO Arktis og LO Finnmark på besøk

Les mer
October 8, 2019

SIKKERHET I SYDVARANGER

I dag jobbes det i høyden. Stefan H. Norbeck og Kristian P. Reisænen monterer i samråd med IT-administrator, Albert Karikoski, kameraer rundt omkring på våre driftsområder.
Les mer
October 4, 2019

God helg fra oss i Sydvaranger!

Det er fredag og snart helg, men Anatolij Anisimenko (til venstre) og Dmitriy Mazurov fortsetter sitt arbeid med vedlikehold i knuseverket. Selv om begge gleder seg til Sydvaranger er i full drift, har de allerede nå mye henge fingrene i.
Les mer
October 2, 2019

Hverdagen i Verket

Til daglig utføres det jobber, store som små, for at Sydvaranger skal kunne være klar til oppstart av verket. Det er inspirerende å se de gode holdningene og det fokus vårt TEAM viser, til tross for at mange av jobbene som gjøres kan være både av et skittent og rutinemessig slag. Belønningen for strevet kommer når vi klarer å forsyne lokalsamfunnet med nye jobber, lærlingplasser for ungdommer og ikke minst videreutvikling og vekst i kommunen. Ta en titt på arbeidshverdagen til våre flotte ansatte i verket
Les mer
September 30, 2019

Status om Sydvarangers tillatelser

Sydvaranger registrerer at det er stor interesse og engasjement blant lokalbefolkningen for nåværende prosjektfase og for framtidig drift. Og vi ser og at det er et behov for avklaring av status på nødvendige tillatelser før en oppstart av gruvedriften.
Les mer
August 22, 2019

Sydvaranger vil ha din feedback

Sydvaranger oppretter kontaktpunkt hvor befolkningen kan sende inn spørsmål, ris og ros.
Les mer
August 2, 2019

Nye Sydvaranger Lærlinger

I Sydvaranger ønsker vi å være med på å bygge opp lokal kunnskap og erfaring, og vi har en målsetting om at ca. 10% av selskapets ansatte skal bestå av lærlinger.
Les mer
August 1, 2019

Sydvaranger oppfordrer befolkningen om å ikke oppholde seg innenfor selskapets driftsområder

Sydvaranger oppfordrer innbyggerne i Sør-Varanger om å ikke oppholde seg innenfor Selskapets driftsområder; - Vi ønsker ikke at noen skal bli skadet, sier administrasjonen.
Les mer
July 9, 2019

Vil DU være en del av vårt dyktige og engasjerte team?

Sydvaranger er inne i en vekstperiode med økende rekruttering, og vil ved full drift ha ca. 80 forskjellige yrker/stillingstyper innenfor organisasjonen.
Les mer

Presentasjoner

EU presentasjon

Mediehenvendelser

Sydvaranger Industriområde
9900 Kirkenes
Norway

admin@sydvaranger.com
FacebookLinkedIn
HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2018. All rights reserved.