May 15, 2024

GRANGEX investorepresentasjon i forbindelse med Q1-rapporten og oppkjøpet av Sydvaranger

Les mer
May 8, 2024

GRANGEX inngår offtakeavtale med Anglo American

6. mai 2024 kunngjorde GRANGEX at det hadde fullført kjøpet av 100% av aksjekapitalen i Sydvaranger Mining AS fra OMF Fund II H Ltd ("Orion"). Videre til ovennevnte kunngjøring, er selskapet idag glade for å kunngjøre at det har utført en offtakeavtale ("Offtake Agreement") med Anglo American.
Les mer
May 6, 2024

GRANGEX fullfører oppkjøpet av Sydvaranger Mining AS

GRANGEX har i dag gleden av å kunngjøre at oppkjøpet av Sydvaranger er fullført. Som et resultat av oppkjøpet er GRANGEX i dag 100 % eier av både Sydvaranger gruven og 100 % eier av den eksisterende Dannemora gruven. GRANGEX sin uttalte strategi er å gjenoppta produksjonen av magnetittkonsentrat med ultrahøy kvalitet for direkte reduksjon. Samt å bli en ledende leverandør til den pågående "grønne stålrevolusjonen" i den europeiske og globale stålindustrien.
Les mer
April 8, 2024

GRANGEX inngår en forlengelsesavtale for kjøpet av Sydvaranger

Den 30. november 2023 kunngjorde GRANGEX AB at de hadde inngått en betinget salgs- og kjøpsavtale med OMF Fund II H Ltd for kjøp av 100 % av aksjekapital og aksjonærlån i Sydvaranger Mining AS. I tillegg til denne kunngjøringen har selskapet i dag gleden av å kunngjøre at det har inngått en forlengelsesavtale med Orion hvor Long Stop Date er forlenget til 1. mai 2024.
Les mer
December 22, 2023

GRANGEX inngår en royaltyavtale med Anglo American i forbindelse med det foreslåtte oppkjøpet av Sydvaranger Mining

Grangex er i dag glad for å kunngjøre at de har inngått en royaltyavtale med Anglo American for delfinansiering av kjøpet og for fremtidig utvikling og drift av Sydvarangergruven.
Les mer
November 30, 2023

GRANGEX går inn i en avtale om å kjøpe Sydvaranger Mining AS

GRANGEX AB ("Grangex", "Kjøper") kunngjør i dag at de har inngått en betinget kjøps- og salgsavtale ("SPA") med OMF Fund II H Ltd ("Orion", "Selger") for kjøpet av 100% av aksjekapitalen og aksjonærlånene til Sydvaranger Mining AS ("Sydvaranger") fra Orion.
Les mer
June 29, 2023

Sydvaranger går inn i en ny fase av investor prosessen

GRANGEX AB (“Grangex”) kunngjør i dag at de har inngått en eksklusivitetsavtale med OMF Fund II H Ltd (“Orion”) med det formål å forhandle endelig dokumentasjon i forbindelse med oppkjøp av 100 % av aksjekapitalen og aksjonæren lån av Sydvaranger Mining AS (“Sydvaranger”) fra Orion for et samlet vederlag på USD 33 millioner.
Les mer
March 1, 2023

Sydvaranger Mining kunngjør overføring av Sydvaranger til Orion Mine Finance

Sydvaranger Mining AS ("Sydvaranger") har gleden av å kunngjøre at selskapet ble overført til Orion Mine Finance("Orion") 15. februar 2023, fra Tacora Resources.
Les mer
July 8, 2022

Kompetanseheving hos Sydvaranger

Etter tre år med studie ved Fagskolen i Kirkenes kan Cato Johansen og Kim-Gøran Pettersen kalle seg for fagskoleingeniører med spesialisering innen bergverk! I samarbeid med Sydvaranger skrev de fagoppgaven sin om forbedringer på seperasjonsverket i Kirkenes, samt utforming av nytt knuserverk i Bjørnevatn.
Les mer
October 23, 2021

Presse melding - Tacora Resources Inc. annonserer endringer i ledelsen og styret

Les mer

Presentasjoner

EU presentasjon

Mediehenvendelser

Sydvaranger Industriområde
9900 Kirkenes
Norway

admin@sydvaranger.com
FacebookLinkedIn
HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2022. All rights reserved.