January 14, 2021

Tacora Resources Inc. har kjøpt Sydvaranger

GRAND RAPIDS, MN, 14. januar 2021 – Tacora Resources Inc. (“Tacora” eller "Selskapet") kunngjorde i dag at de har gjennomført oppkjøpet av Sydvaranger og dets datterselskaper (“Sydvaranger”), en jernmalmgruve med tilhørende prosessanlegg i verdensklasse lokalisert i Sør-Varanger, Norge. Oppkjøpet av Sydvaranger gir Tacora muligheten til å øke selskapets nåværende produksjon med fire millioner tonn jernmalmkonsentrat pr. år, og vil muliggjøre en geografisk utvidelse i et OECD land.
Les mer
December 9, 2020

EN LOKAL HJELPENDE HÅND TIL JUL

Det er med takknemlige hjerter og sinn vi har fått muligheten til å delta på dette, og vi håper lokalsamfunnet står sterkt og rakrygget sammen. En riktig god advent og jul til hver og en av dere fra hver og en av oss 🤶🎅☃️🎄.‍
Les mer
October 23, 2020

Sikkerhet først

#sydvaranger #samarbeid #sikkerhet #tryggevåreunge
Les mer
September 15, 2020

Samarbeid med stedets lokale utrykningsenheter

Sydvaranger har iverksatt et samarbeid med stedets lokale utrykningsenheter, for å sørge for sikkerheten til både Selskapets ansatte og utrykningspersonell.
Les mer
September 3, 2020

Sydvarangers Administrerende Direktør har sagt opp sin stilling

Tidligere denne uken mottok Styret i Sydvaranger, med stor beklagelse, oppsigelse fra Administrerende Direktør, Antony Heitmann Beckmand. Tony ble en del av Selskapet i juni 2016, men har vært en del av Sydvarangerprosjektet helt siden oktober 2008.
Les mer
August 28, 2020

Samarbeid med Norske Redningshunder

Det var en glede for oss i Sydvaranger å få lov til å være til stede samt samarbeide med Norske Redningshunder om denne øvelsen, et samarbeid vi håper fortsetter i årene som kommer.
Les mer
July 13, 2020

Kvinner i gruveindustrien

Gruveindustrien er mannsdominert, men det finnes kvinner som jobber innen alle områder av gruveindustrien verden over. Det er viktig at kvinners individuelle og kollektive stemme blir hørt for at industrien skal kunne endre og forbedre seg med tanke på mangfold, ledelse og bærekraft.
Les mer
July 9, 2020

samarbeid med det lokale brannvesenet

Sydvaranger har et godt og verdifullt samarbeid med det lokale brannvesenet, som i går gjennomførte øvelse på våre områder.
Les mer
June 17, 2020

Markedet for jernmalm – Nåværende Situasjon

Jernmalm er et produkt som omsettes globalt. Rundt 1,5 milliarder tonn skipes årlig sjøveien fra en rekke leverandører verden rundt, inkludert Norge, Sverige, Brasil, Australia, Canada, Sør-Afrika og India. Kinesiske stålfabrikker er den største konsumenten med et forbruk på over 1,1 milliarder tonn, mens de resterende 400 millioner tonnene selges til Europa, Midt-Østen og Asia.
Les mer
June 3, 2020

Sydvaranger jobber iherdig med å få pumpet ut vann og regulert nivåene.

Over store deler av landet har NVE meldt om høye vannstander som i stor grad skyldes hurtig snøsmelting.
Les mer

Presentasjoner

EU presentasjon

Mediehenvendelser

Sydvaranger Industriområde
9900 Kirkenes
Norway

admin@sydvaranger.com
FacebookLinkedIn
HjemOm ossProduktBærekraftNyheterKarriereKontaktFacebookLinkedIn
Sydvaranger Industriområde, 9900 Kirkenes, Norge
Sydvaranger © 2018. All rights reserved.